Wat kan wél met slecht zicht

Iedere dinsdag van 14.00-16.00 uur: inloopspreekuur Koninklijke Visio, OMC oudere dame met daisy spelerZonnestraal, Haarlem

Iedere dinsdag is een medewerker van de afdeling Advies van Koninklijke Visio aanwezig in het OMC Zonnestraal voor mensen die steeds slechter gaan zien. Als een bril niet meer voldoende helpt en de oogarts weinig meer kan doen, zijn dagelijkse bezigheden een uitdaging. Met het juiste advies en passende hulpmiddelen is mogelijk veel dingen te blijven doen.

Begin vandaag met morgen

In Nederland krijgen jaarlijks duizenden mensen te maken met blijvende slechtziendheid of blindheid. De meesten van hen gaan pas op latere leeftijd slechter zien. Alledaagse dingen zoals de krant lezen, televisie kijken, internetten of de straat oversteken gaan dan niet meer vanzelf. Tijdens het inloopspreekuur geeft een medewerker van Visio uitleg en advies over allerlei mogelijkheden en hulpmiddelen.

Locatie: OMC Zonnestraal
Datum: Iedere dinsdag
Plaats: Amsterdamsevaart 268 te Haarlem (wachtkamer begane grond OMC)
Tijd: 14.00-16.00 uur

Meer informatie

Voor meer informatie en vragen kunt u mailen naar amsterdam@visio.org of bellen naar de afdeling Advies, T 088 585 57 00 en vragen naar Henriëtte Houweling.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *