‘De steen komt tot leven’

George Kabel heeft het syndroom van Usher. George studeerde na revalidatie filosofie en geeft nu filosofiecursussen in revalidatiecentra en aan de Volksuniversiteit.
Tevens begon hij met beeldhouwen. Via cursussen en workshops heeft George zichzelf het hakken in steen en het vormen in klei aangeleerd.
Dit resulteerde in een expositie ‘De steen komt tot leven’.

Bron: Oogvereniging – DoofBlinden

U bent welkom om te komen, kijken en voelen.
Hieronder vind je de uitnodiging:

Uitnodiging

Solo-expositie van George Kabel

‘DE STEEN KOMT TOT LEVEN’

Galerie De Roos
Veldhovenring 25
5041 BA Tilburg

Van 3 tot en met 24 september 2017

Op zondag 3 september 2017 wordt deze expositie geopend. U bent van harte uitgenodigd. De galerie is open vanaf 14.00 uur. Om circa 15.00 uur zal kunsthistoricus Liesbeth Schreuder een openingswoord uit spreken.
Graag een bevestiging van uw komst via george.kabel@kpnplanet.nl.

De galerie is geopend op zaterdag en zondag van 14.00-17.00 uur . Tijdens de expositie zal de kunstenaar zelf op deze dagen aanwezig zijn. Voor een afspraak op werkdagen: neem contact op met de galeriehouder Jan van de Wiel via telefoonnummer 013-543 65 41.

George Kabel: Mijn beelden in steen zijn op de tast gemaakt en mogen ook met de handen worden ‘bekeken’. Hierdoor wordt niet alleen letterlijk de afstand tussen object en beschouwer verkleind, maar ook gevoelsmatig. De steen komt tot leven.

Verdere informatie:
www.georgekabel.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *