Slechtziend en gezonde maaltijd bereiden 11 juli: Workshop Koninklijke Visio, vestiging Den Haag

Op dinsdag 11 juli organiseert Koninklijke Visio de workshop “Eindeloos variëren met fruit”. Slechtziende en blinde deelnemers gaan aan de slag met fruit om te ervaren hoe zij veilig en zelfstandig een gezonde maaltijd bereiden. Professionals geven uitgebreid tips en adviezen over mogelijke hulpmiddelen en aanpassingen in de keuken en bij het koken.

Slechtziend en zelfstandig blijven wonen

Het aantal ouderen met een visuele beperking groeit. Steeds meer ouderen blijven zelfstandig wonen. Maar als het zicht slechter wordt, hoe zorg je dan op een veilige en zelfstandige manier voor een gezonde maaltijd. En als iemand plotseling blind wordt, is de uitdaging nog groter. Tijdens de workshop op dinsdag 11 juli gaan de deelnemers aan de slag met geuren, kleuren, vormen en smaken tijdens het bereiden van een feestelijke, zomerse fruitsalade. De workshop is een eerste kennismaking met de mogelijkheden die er zijn voor in de keuken en bij het koken. Er zijn geen kosten verbonden aan deze workshop. Vooraf aanmelden is noodzakelijk.

Locatie: Koninklijke Visio
Datum: dinsdag 11 juli 2017
Plaats: Koninklijke Visio, Bordewijklaan 3, Den Haag
Tijd: 09.30-12.00 uur

Informatie en aanmelden

Neem contact op met Visio in Den Haag via T 088 585 92 00 of denhaag@visio.org
Van maandag tot en met vrijdag te bereiken.

Zomers kennismaken met “revalidatiesmaken”

De workshop “Eindeloos variëren met fruit” maakt onderdeel uit van zomerprogramma ter kennismaking met de verschillende “revalidatiesmaken” bij Visio in Den Haag: www.visio.org/zomerprogramma-kennismaking-revalidatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *