Koninklijke Visio organiseert bijeenkomst “Hoe presenteert u zich?” in Apeldoorn

Apeldoorn, 11 januari 2017 – Jezelf presenteren is iets waar velen van ons moeite mee hebben. Slechtziende en blinde mensen ervaren hierbij dikwijls nog meer problemen, maar daar is iets aan te doen! Koninklijke Visio, expertisecentrum voor slechtziende en blinde mensen, organiseert in Apeldoorn regelmatig een bijeenkomst over slechtziendheid en blind zijn. Het betreft een vrije inloop voor slechtziende en blinde mensen, voor hun partners en familieleden en voor mensen die werken met slechtzienden. De bijeenkomst op dinsdag 24 januari heeft als thema: ‘Hoe presenteert u zich?’ en is van 13.30 tot 15.00 uur. Het vindt plaats op de vestiging aan de Stationsstraat 176 in Apeldoorn.

Hoe presenteert u zich?

Op 24 januari komen verschillende facetten van het presenteren aan bod, bijvoorbeeld houding, kleding en make up, maar ook het persoonlijk voorstellen. Veel mensen vinden het moeilijk zichzelf te presenteren. Slechtziende hebben vaak specifieke vragen. Bijvoorbeeld: passen deze kleren wel bij elkaar? Hoe beng ik mijn make up netjes aan? Of bij binnenkomst op een feestje: waar is er een lege stoel? Praten ze nu wel of niet tegen mij?
Tijdens de bijeenkomst worden ervaringen gedeeld en tips uitgewisseld hoe om te gaan met dergelijke situaties. Ook wordt een aantal passende hulpmiddelen besproken.

Datum: Dinsdag 24 januari
Tijdstip: 13.30 – 15.00 uur
Locatie: Stationsstraat 176 in Apeldoorn
Voor wie: Belangstellenden met of zonder een visuele beperking
Kosten: Gratis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *