Aandacht aangepast sporten in Nationale Sportweek

Op vrijdag 15 september, van 10.00 tot 12.00 uur, organiseert Koninklijke Visio de sportmarkt “Bewegen gezond voor lijf en geest”. In de Nationale sportweek staat Visio graag stil bij het belang van sport en bewegen voor slechtziende en blinde mensen. De gemeente Den Haag geeft informatie over sporten met een beperking.

Ontdek mogelijkheden

Het hebben van een visuele beperking vraagt extra energie van je lijf. Gezond eten en bewegen is daarom belangrijk om lekker in je vel te zitten. Veel sporten en beweegactiviteiten zijn prima uit te oefenen met een visuele beperking. Soms met een beetje hulp of inzet van andere zintuigen. Tijdens de sportmarkt ontdekt de bezoeker de verschillende mogelijkheden tijdens diverse workshops en maakt kennis met het aanbod en de ondersteuning vanuit verschillende (sport) organisaties. Onder andere Running BlindGolden Flower Tai Chi Nederland, de Blindentribune ADO Den Haag, Sportvereniging Haag 88Blinde liefde voor SalsaSchietvereniging Integratie ’97 en Schaakvereniging NSVG zijn aanwezig.

Locatie: Koninklijke Visio
Datum: vrijdag 15 september 2017
Plaats: Bordewijklaan 3, Den Haag
Tijd: 10.00-12.00 uur

Informatie

Voor meer informatie over de Sportmarkt bij Visio in Den Haag, neem contact op met de afdeling Advies van Visio in Den Haag, Angèle Fontijn via T 088 585 92 00 of denhaag@visio.org

of kijk op onze website: http://bit.ly/sportmarkt-slechtzienden-blinden-den-haag
Informatie over de Nationale Sportweek 2017: http://nationalesportweek.nl/

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *