3 juli: Workshop Een baan vinden via netwerken Visio

Om slechtziende en blinde werknemers volop mee te laten doen aan de arbeidsmarkt, informeert en adviseert Koninklijke Visio over de mogelijkheden van werk behouden of zoeken. Op maandag 3 juli, van 10.00-12.00 uur, organiseert Visio een workshop over “een baan vinden met netwerken”.

Aan het werk als slechtziend werknemer

Deze zomer zijn slechtziende en blinde mensen vrijblijvend welkom bij Visio in Den Haag om kennis te komen maken met de verschillende mogelijkheden van revalidatie. Arbeidsrevalidatie is het onderwerp van de eerste bijeenkomst. Wat houdt netwerken in op zoek naar een nieuwe baan? Is het handig om netwerkborrels te bezoeken? Of kan het ook vanachter de computer. Deskundige adviseurs geven tips en kijken samen met de deelnemers naar de kansen en mogelijkheden vanuit hun netwerk.

Locatie: Koninklijke Visio
Datum: Maandag 3 juli
Plaats: Bordewijklaan 3, Den Haag
Tijd: van 10.00 tot 12.00 uur

Vooraf aanmelden is noodzakelijk.

Het volledige zomerprogramma bij Visio in Den Haag is te vinden op: www.visio.org/zomerprogramma-kennismaking-revalidatie

Over Koninklijke Visio

Bij Koninklijke Visio, expertisecentrum voor slechtziende en blinde mensen, kan iedereen terecht met vragen over slechtziend of blind zijn. Visio biedt informatie en advies, maar ook verschillende vormen van onderzoek, begeleiding, revalidatie, onderwijs, arbeid en wonen. Deze diensten zijn er voor mensen die slechtziend of blind zijn, ook als zij daarnaast een verstandelijke, lichamelijke of andere zintuiglijke beperking hebben. Persoonlijk en professioneel betrokkenen kunnen bij Visio terecht voor informatie en deskundigheidsbevordering.

Ga voor meer informatie over Koninklijke Visio, expertisecentrum voor slechtziende en blinde mensen naar visio.org.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *