Ziezo Beurs 16 en 17 maart 2018

De 22e editie van de ZieZo-beurs vindt plaats op vrijdag 16 en zaterdag 17 maart 2018. Deze beurs is een evenement voor iedereen met een visuele beperking, hun familie, vrienden, begeleiders én iedereen die hiermee beroepsmatig te maken heeft. De bezoeker wordt naast een uitgebreide en gezellige beursvloer ook een beursprogramma aangeboden met presentaties en workshops over breed maatschappelijke onderwerpen gerelateerd aan low-vision.

Op 16 en 17 maart 2018 gaan we de beurs weer organiseren. Benieuwd hoe het er vorig jaar uit zag? Via deze link kunt u een uitgebreide impressie van de beurs bekijken.

Bestel uw gratis kaarten voor de ZieZo-beurs 2018!
U kunt online kaarten bestellen voor de ZieZo-beurs 2018, op 16 en 17 maart in het Beatrixgebouw van de Jaarbeurs te Utrecht. U kiest eerst welke dag u de beurs wilt bezoeken, u selecteert daarna het aantal kaarten.

Bestel hier om deze gratis toegangskaart.

We hopen u te zien op vrijdag 16 en zaterdag 17 maart 2018 op de ZieZo-beurs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *