23 november: Workshop Visio kruidnoten bakken in Den Haag

Het aantal ouderen met een visuele beperking groeit. Steeds meer ouderen blijven zelfstandig wonen. Maar als het zicht slechter wordt, hoe bak je dan bijvoorbeeld kruidnoten? En als iemand plotseling blind wordt, is de uitdaging nog groter. Tijdens de workshop op donderdag 23 november gaan de deelnemers zelf aan de slag.

De workshop is een eerste kennismaking met de mogelijkheden die er zijn om zelfstandig te bakken. De ergotherapeut geeft tips en advies over lezen van recepten met een visuele beperking, goede verlichting of inzet van de juiste hulpmiddelen. Er zijn geen kosten verbonden aan deze workshop. Vooraf aanmelden is noodzakelijk.

Datum: donderdag 23 november.
Locatie: Koninklijke Visio, Bordewijklaan 3, Den Haag.
Tijd: 9.30 tot 11.30 uur.

Informatie en aanmelden

Visio in Den Haag via 088 585 97 00 of denhaag@visio.org.

Winters kennismaken met “revalidatiesmaken”

De workshop “kruidnoten bakken” maakt onderdeel uit van het winterprogramma waarmee iedereen kennis kan maken met de verschillende “revalidatiesmaken” van Visio in Zuid-Holland. Lees meer in dit nieuwsbericht op de site van Visio.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *